Jag scrappar igen

och det är så himla kul men det tar lite tid, under veckan har här städats och bakats och pyntats så ikväll står den nya fina granen  här klädd och grann och lyser så himla mysigt, hyacineter och pepparkakor doftar det också härligt av ;o) Här kommer en LO som är gjord efter en av Zarahs skisser http://inspirascrap.blogspot.com/




Sen kom det lite trevlig post, dels mitt QK alfabete och två dies från Grodans och ett jättefint månadskit från the Nook





/LenaS

Nyheter från Grodans!

Nyheter på Grodans

WOW!!! Nu trillar det in Nyheter på Grodans scrapgarden varje dag!!!
Dessutom har Lucienne skapat en ny liten vrå i sin webshoppen bara för kortmakare. Gå in under Tema och kolla!
Vad sägs om:
 Basic Grey:s paperpad, finns i flera olika serier

Tillhörande stämplar till Basic Grey papperna

 Ett helt kort kit nu till jul

Och sedan kom det andra heta nyheter in i butiken igår som inte hinnits lägga in i webshopen än.
Mist, bling, lite nytt från Reprint och Kaiser m.m.

Sååå, håll ögonen öppna och in och kolla i shoppen http://www.grodansscrapgardenlmh.e-butiken.se/


Titta vad jag såg på fm

...dessa kom och gick förbi köksfönstret, är så underbart att ha skog utanför köksfönstret....



Lite scrappigt har landat här denan veckan dels ca 50 mönstrade papper från stellas.se och ett fint pris som jag vann i CC (ej med på bild)




Sen kom mina nästan 150 cardstock och lite annat från pappersbiten idag och ett litet pris från CC hos Scrappiz (inte heller det har jag hunnit fota)



Väntar nu på lite skojjigt från Grodans också men det kommer nog först på fredag....
/LenaS

Ett andrapris

Jag har en period när jag har svårt att scrappa, har ingen insperation en scrapblock helt enkelt och förra helgen var det ju CC på Scrapperiet som jag med nöd och näppe fick ihop två bidrag till och nyss såg jag att min ena gav mig ett andra pris, blir så superglad!
/LenaS


Fick ett underbart mail

från vår scrapkompis Maria om att de fått en son, GRATTIS Micke och Maria!!!

I övrigt så har jag fått ont, megaont i mina fötter, ont på ett sätt jag aldrig haft ont innan, kan inte gå långa stunder utan att tårarna börjar rinna av smärta utan jag får mest bara sitta stilla, eller ligga i soffan. Idag har jag simmat i alla fall och på em satte jag mig och rullade köttbullar och stekte dem. Både M och O är sjuka men som tur är så är de på gott humör. Här har bilen åter börjat bråka med mig och jag vet snart inte vad jag ska göra har nu lagt ut i stort sett lika mycket pengar i reperationer som jag köpte den för, för fem år sedan och varje gång tror jag att nu kan väl inget mer pajja men det finns tydligen hur många fel som helst att få på en bil...... Jag scrappar inget heller just nu, har ingen som helst lust men visar ett clearalbum jag gjorde till skrotboken för några veckor sen....
Kramis/LenaS






Kolla vad som är på G från QK!

Det finns en himla bra svensk sida med lite QK skvaller om ni missat den så hittar ni den här; http://www.kutzingar.3w.se/ och idag släpps det lite nyheter och det var massor som väckte ett habgär denna gången, alfabetet, grenbården, revangrenarna,-ugglorna och -fåglarna. Det var länge sen som jag tycker att de släppt så mycket jag måste ha dies ;o)
/LenaS
(Bilderna är låndade från bloggen http://www.kutzingar.3w.se/ )








Nån som kan tipsa om en snygg julgran?

Tyvärr är både jag och O allergiska mot riktig gran men det positiva är att vi kan klä vår gran redan till första advent. Granen vi har nu köpte jag på second hand för 4 år sedan och den är inte snygg, alltså jag får rysningar bara jag tänker på att hämta upp den från källaren. men så var en vän vänlig och tala om att jag ska få en ny gran så nu måste jag ju hitta en riktigt snygg icke äkta gran innan advent och nån som har tips på en gran för max 1000 kr?
Kramis/LenaS
 


CC hos scrapperiet

och jag har fortsatt skapa med höstens foton och höstens underbara papper från maja design som finns hos Grodans. Bingobrickan hittade jag hos http://misscutiepiegoes80s.blogspot.com/ som så givmilt delade med sig av sina egna, Tack! Denna Lo är gjord till lördagens skiss och är den andra på kort tid med samma rubrik, så bra minne har jag ;o), jaja de åker in i olika album så det är lugnt ;o).
/LenaS



Denna är gjord till söndagens skiss och jag är allt annat än nöjd tänkte först skippa att ladda upp den men ja jag har gjort den så då kan jag lika gärna ladda upp den ;o(



Moas Lo till barntävlingen


Handla papper....

Jag hör till dem som fortfarande trots att vi har scrappbutiker i närheten som jag snabbt kan besöka har svårt att handla papper irl så jag shoppar fortfarande gärna papper via nätet, även om jag handlar hos vår underbara butik stellas.se  så lägger jag en beställning på de papper jag vill ha innan jag åker dit, stackars Jenny som får packa åt mig ;/ . I år har jag dock valt att försöka göra slut på en del av de papper jag redan har i min samling, på varje hyllrad har jag ca 400 papper och har fyra rader vilket gör att jag har ju en del mönstrade papper så jag kanske har köpt totalt ca 120 mönstrade papper (inkl det jag fått som DT) under året och gjort slut på ca 400 av de gamla papprena, så mitt mål att försöka få en hyllrad tom har jag nått. Men så gick dollarn upp och nu är den inte roligt hög så min plan att beställa massor av papper från andra sidan Atlanten för mina julklappspengar får vänta ett tag för dollarn måste snart vända. Vet att det är en ekonomisk kris men vid förra valet för fyra år sedan gick också dollarn upp så jag hoppas den dalar igen när Baracken installerats i det vita vackra huset och krisen planat ut lite.
Sen kommer vi till cardstocken, det går åt en del i detta huset, så ett par gånger per år gör jag en beställning på runt 150 cs i alla möjliga och omöjliga färger men då blir det från en av de svenska butikerna som har riktigt, riktigt mycket olika färger och strukturer av cs och har dessutom lite rabatt om man beställer mycket och frakt på 39 kr 8med bussgods), nämligen pappersbiten.se. är man kund hos pappersbiten kan man spara sin kundkorg mellan besöken vilket gör att man kan lägga till och dra ifrån när man känner för att sitta och fixa med den ultimata beställningen. Och idag har en sån beställning gått iväg och lämpligt nog vann jag ju ett pressentkort därifrån förra veckan som gjorde att summan vart lite mindre än den skulle bli från början ;o) Sen försöker jag ofta köpa medl ite cs när jag får eller handlar från Grodans  tex köper jag hela packen med vitt och svart och även om jag hamnar i andra butiker försöker jag köpa på mig lite CS om jag handlar för utan papper är jag ingen scrappare :o)  Summan av detta är att jag är en webshoppare ut i fingertopparna, det blir oftare dyrare för mig att handla så än att handla irl. Hur handlar ni andra era papper?
Här ser ni en LO som visats på skrotboken för några veckor sen, ni missar väl inte att kika in där med jämna mellanrum, en massa insperation och en tävling är på G minsann ;o)
Kramis/LenaS


skapat åt Grodans

Åh vilken kontsnär Marie är som står bakom Maja design är,  för denna nya kollektion "Höstpromenad" var de mest underbara papper jag sett på länge, fattar inte varifrån hon får alla underbara ideer till sina vackra papper ifrån??. När jag började scrappa så kunde mina papper ligga ett tag innan jag vågade använda dem men det kom jag över och tänkte det är bara ett papper, men jag kan erkänna att jag satt flera timmar och bara klappade och tittade på dessa underbara papper innan jag tog mig mod till att börja jobba med dem ;o)
/LenaS


Papprena kommer som sagt från Grodans, likaså kommer QK alfabetet Chemistry som jag stansat ut orde "i mina egna" med, resten kommer från mina egna gömmor.



likaså här så kommer papprena såklart från Grodans och "höstens guld" är QK Jolly alfabetet som jag blingat med Stickles cooper som ni också finner i webbutiken, övrigt kommer från mina egen samling;o)

Tack snälla Hanna!!

Urgoa "Torsbyhanna" har gett mig två fina utmärkelser i sin blogg som jag tackar så jättejätte mycket för! Tyvärr är jag usel på att skicka dem vidare....
Kramis/LenaS

Ett par Manga inspererade kort!

På mässan i Karlstad fick några nya stämplar följa med hem i Ronjas påse, dessa underbara Manga stämplar från Stämpelboden och de passar ju himla bra till tonårsinspererade kort, här är två av de kort som Ronja gjort med dem:




Jag blir så GLAD!!!

Åh hur glad vart inte jag när jag nyss tittade in på pappersbiten.se blogg och såg att jag vann oktober månadstävling! Åh det trodde jag absolut inte så jag är bara så jättglad, så här såg Lon ut jag gjorde ;o)
kramis/LenaS


Idag blir det scrapträff

och kanske blir det något som jag kan visa här inne sen ;o) eller så får ni kanske se det i skrotboken nån dag. Såg att jag vunnit en av lottpriserna i förra helgens CC hos stellas.se.
Här kommer två LOer som jag gjort till två tävlingar



Denna gjorde jag till en Halloween tävling hos Pysselgården, spindelnätet är sytt med symaskin så gissa hur denna Lo ser ut på baksidan ;o)


Denna gjorde jag efter en skiss hos scrapgalen men glömde att skicka in den ;o) journalingrutan har jag skrivit ut från generösa Mirabyll http://mirabyll.blogspot.com/

/LenaS

Ni missar väl inte att kolla in Skrotboken!?

Och alla underbara artiklar, pysseltips, recept och insperation ni kan finna där?



Där ser ni några av de LOer jag haft med som jag suttit och skapat medans jag varit lite hemlig här inne ;o)
/LenaS

Rolig postdag

Idag kom mitt QK Jolly och det var verkligen ett set som passar mig massor, typsnittet är bara så himla fint och sen några av diesen kommer att användas väldigt flitigt vill jag lova, Maja design har nyss släppt de helt underabara höstpapprena "Höstpromenad" som vart mina favvorpapper nummer ett. Både papprena och QK Jolly hittar du hos Grodans och just nu finns ett supererbjudande om du också köper en QK revulotion, 12" plattformen och QK Jolly.
Har dessutom varit lite husmoderlig och bakat matbröd med solroskärnor i som alla barnen tyckte om så det var lite kul.
/LenaS



Oscar 15 år!

Idag eller i natt 02,15 föddes så min prins, en förlossning som pågick i nästan 2 dygn och slutade i ett akut snitt, där jag blev sjuk efteråt och fick flyttas från Karlskoga BB till sjukhuset här i Örebro. Mitt i all glädje vart det kaos och med en liten ettåring hemma vart det en tuff start. Idag är den lilla prinsen en lång och ståtlig prins, GRATTIS Oscar!

Vi säger också GRATTIS till kusin Katrin som fyller 8 år idag! För åtta år sedan kom den lilla fina tjejen till världen av min barndoms bästa vän Jenny och hennes man Patrik (min X-mans bror, hänger ni me´? ;o) ) så Oscar fick en kusin på sin födelsedag ;o)

Kramis/LenaS

CC hos stellas.se

I helgen har det varit CC hos Stellas och fem alster fick jag ihop....
Kramis/LenaS










Hittade en möbel på Ikea

som borde kunna funka som scrapbord här hemma men som alltid finns det men, tror jag den bara finns i vitt.....jag skulle vilja haft den i svartbrunt eftersom alla andra möbler är det finns det inte en chans att det skulle funka med vitt, nån som har koll på om den finns i fler färger?
Kramis/LenaS


Är ni sugna på en QK Revulotion får ni inte missa detta!


Exempelnyhetsbrev - Logotype

Hej på er!

Hösten närmar sig sitt slut och snart kommer alla de bilderna från framkallning och i butiken finns underbara papper från Maja Design både kollektionerna "höstpromenad" och "skördetid" som passar perfekt till höstens fotografier.


Julen närmar sig också med stormsteg och butiken är fylld med underbara papper från bl. a Basic Grey Wassail, Maja Design  och Kaiser, ni hittar dem och lite annat under tema Jul i webbutiken.


Quickutz släpper traditionsenligt även i år ett julset, Jolly som innehåller ett minialfabete på 4*8 dies, 14 cookie cutterfigurer, en magnetpärm 4*8, tre clearstamps, en stamp rockerkloss till clearstamps, två fickkort och två tags av papper och som vanligt finns detta setet bara i en begränsad upplaga. Förbeställer ni ert set före den 7/11 deltar ni i utlottningen av en liten julklapp.


Vi har också ett oemotståndligt erbjudande,till er som länge har sucktat efter en Revolution. Ni får köpa en nu för endast 400kr ( normalpris 1395 kr.) om ni köper:

  • 12" plattformset                                319 kr. ( behövs till 4x8 dies )
  •  julkitet Jolly                                     815 kr. ( se ovan vad som ingår)
  • Revolution Tabletop Die-Cutting Tool  +400kr   
                                       ENDAST:             1534kr                        SPARA                     995kr        

     Tänk er: en Revolution med ett helt alfabet, flera olika juldies,den långa plattformen  och lite till för bara 139kr mer än tidigare priset för enbart en Revolution. Med denna kombinationen kan ni använda alla de Quickutz dies som idag finns på marknaden, både 2*2 och 4*4 diesen, cookie cutterdies, 4/8 alfabetena och de underbara bårddiesen.     Erbjudandet gäller bara tom.torsdagen 6/11 och så länge Grodans beställda antal räcker. Beräknat leverans V 47  

Lite jul igen....

En julig LO om några av de ting som jag samlat på mig som jag gillar lite mer än andra ;o). Papprena är Maja Design och granarna är QK bården med granar och ni hittar dem i Grodans webbutik.
Kramis/LenaS