bloggparty i augusti :)

Tjoo!!
här är mina bidarg till augusti's bloggparty ;)1. Här är till leamon72's skisstävling :)2. Och denna till Lilo's "galen-" utmaning :D3. och till sist text-utmaningen från ulrika m (låten är från serien "OC" vilken var min vän's favoritserie <3)

kramizzar/RonjaS


Septembers månadspaket!

Så var det dags för ett nytt månadspaket från Grodans http://grodansscrapgardenlmh.e-butiken.se/ , denna gång med bla Maja designs skolstartpapper, band och chippisblommor med knappar (urläckra). I Grodans blogg http://scrapgarden.blogg.se/  hittar ni även alster gjorda av Dt-kompisen Christel och hon bjuder på beskrivningen till den fina asken om ni köper månadspaketet.
/LenaSDen stora blå blomman kommer från mina egna gömmor men flossen och alfabetet som är QK dragonfly och de finns att köpa i webbutikenPunchinellan, filtbandet och fjärilen som är en QK dies är från min egen samling, alfabetet är också ett QK alfabete, Rollerskate som finns att köpa i webbutiken.De blå blommorna finns att köpa separat i webbutiken (Prima), knapparna är från egna gömmor och alfabetet är ett QK Aquarius som finns i webbutiken. Till stjärnan har jag använt en av barnens pärlplattor som mall, den blötte jag pappret och skrynklade det innan jag gick loss med en fluid chalk över den.

Scrapliftat

I förra numret av Scrapbooking mm skulle man lifta en av Anna Bs LOs och det gjorde jag men glömde skcika in den i tid så här får ni se den istället, den ser lite platt och tråkig ut men blommorna är 3D och en massa glitterlim har jag använt osså ;o)
/LenaS


Lite onödigt vetande om mig

Just nu cirkulerar denna omkring i bloggarna och nu tänkte jag vara på den, man får endast svara med ett ord....
/LenaS
1. Var är din mobiltelefon? sängbordet
2. Var är du? Hemma
3. Ditt hår? svart
4. Din mamma? sover
5. Din pappa? snäll
6. Det bästa du vet? Familjen
7. Vad drömde du i natt? Färja
8. Ditt mål? Livet
9. I vilket rum är du nu? Sovrummet
10. Din hobby? Scrapbooking
11. Vad är du mest rädd för? Ondhet
12. Hur vill du att ditt liv ser ut om sex år? Lyckligare
13. Var var du igår kväll? Bilen
14. Vad är du inte? Rik
16. Vad står överst på önskelistan? Smärtfri
17. Var är du uppväxt? Örebro
18. Vad gjorde du senast? drack
19. Vad har du på dig? nattsärk
20. Din TV? Philips
21. Ditt husdjur? fisk
22. Din dator?
24. Ditt humör? ojämt
25. Saknar du någon? Ja
26. Din bil? skrälle
27. Vad har du inte på dig? skor
28. Favoritdjur? marsvin
29. Hur var din sommar? Kort
30. Älskar du någon? massor
31. Favoritfärg? svart
32. När skrattade du senast? Idag
33. När grät du senast? inatt

hemma igen....

....vi tog en Åbo-kryssningen på ett dygn och hade det jättemycigt men jag tycker det är läskigt med båtar så jag spände mig rejält och sov dåligt men god mat och shopping är ju aldrig fel ;o)

Jag vill säga TACK för alla utmärkelser osv jag får via bloggar och mail, jag är verkligen Tacksam men jag har inte ork och ro att sitta och skicka vidare, jag vill ge allt sånt till dem som läser min blogg, jag kan aldrig välja ut nån eller några, så tyvärr.....jag är fortfarande TACKSAM för dem jag får men jag kan inte skicka dem vidare....
/LenaS


Vi lever....

....även om det är tyst och dåligt uppdaterat här i bloggen, har scrappat lite, har gjort tre Loer som jag ska testa att skicka in till Scrapbboking mm och nu sitter jag med det senaste DT uppdraget från Grodans det är september månadspaket och jag lovar att denna gång blir ni inte missnöjda men inte heller de LOerna kan jag visa riktigt än ;o)
Skolorna har börjat, Moa i ettan, lilla snuttunge men ettan är ju inte så stort längre då är ju förskoleklass starten större för de små. Och Ronja har börjat på gymnasiet och det verkar som om det blivit en fullträff i valet, mycket foto och bildredigering, bara längtar efter att få lära mig lite av allt hon nu kommer att lära sig, få massa roligare bilder att scrappa osv. En fördel med att hon börjat gymnasiet är också att hon går mitt på stan och igår mötte jag henne och hennes kompis på stan för en lunch, så himla mysigt, vi åt tacos på Pacos och när vi beställde maten frågade jag om vi skulle få vänta länge eftersom jag bara att hade 40 minuter på mig innan jag skulle hämta Moa men näe de skulle fixa så vi snabbt fick vår mat och det vill jag lova att det fick vi, en eloge till dem! Sådana här små lunchträffar ger livskvalitet, likaså efter att jag hämtat Moa så skulle hennes kompis E följa med oss hem och vi istället åkte och köpte varsin glass och åkte upp till Karlslund och åt dem, mys, mys!!!
Kramis/LenaS


Tokshoppat igen....

....på ebay, har lyckats få fatt i tre nya QK-alfabeten igen för mycket bra pris, mindre för alla fyra än vad ett kostar i butikerna de´ ni ;o) , får se om det kanske följer med något mer från USA innan jag är klar, jag älskar att shoppa QK alfabeten, blir typ hög av det ;o)
/LenaSBiography classic är ett av mina favvoralfabeten, så det är välkommet!Washington Grand vet jag inte än om det stannar kvar eller får åka vidare till ny ägare ;o), det ligger nu ute på tradera.....Diesel classic stod högt upp på Ronjas önskan om alfabete så det kommer nog också användas flitigt här hemma....och Tangerine classic som länge, länge stått på min vill ha lista....

Ett par LOer till

Här kommer ett par LOer till den första var gjord till förra veckans skiss på bloggen veckans skiss men jag hann inte skicka in den dåoch ytterligare en som jag bara gjort för att lekaPå bägge dessa Loer har jag använt några av de nya alfabetena från QK, visst är dem läckra? Många tyckte det så de tog snabbt slut hos Grodans scrapgarden trots att Lucienne tog hem fler när hon såg hur poppis de vart, nu är de restade hos leverantören men de kommer åter i lager v 34/35 så skynda er in och förbeställ för att vara garanterade att få, de kostar bara 269 kr och funkar i revulotion med den långa plattformen eller i CB......och ni om ni beställer från Grodansså får ni gärna nage mitt namn innan ni loggar ut ;o)
/LenaS

Har gjort några fler bloggpartybidrag.....

Lite flera bloggpartybidrag har det blivit;Efter Mahlin78s roliga skiss http://mahlin78.blogg.se/Och till en av Bittes utmnaingar, jag valde att lifta hennes LO  "Tjejen med attityd" precis som Icca också gjort, se längre ner på vår blogg

/LenaS

Icca har scrappat

Det är inte så ofta Icca scrappar, om hon sätter sig vid scrapbordet så är det för att göra kort men nu har det blivit tre och två av dem är till två av utmaningarna i bloggprtyt
/LenaSTill Mahlin78s skissutmaningHär har hon liftat en av Bitte71s LOer "Tjejen med attityd" som var en av utmaningarna i hennes blogg.En Lo vi hjälpts åt lite med.

Vinnare i bloggparty del 2 är;

SUSNY!!

GRATTIS!!!!

Maila din adress till lena_orebro@yahoo.se

Kramis/LenaS & RonjaS


En ny Lo och shopping....
Visst är de underbara Maja designpapprena? Och här har jag använt den nya bårddiesen och två av de nya alfabetenam, Aquarius och rollerskate, både alfabeten, blommor,papper och QK-bården hittar ni i Grodans webbutik och om ni lägger en beställning får ni gärna ange mitt namn innan ni loggar ut ;o)
Såklart att det shoppades en del på Grodans i helgen ;o) , fyra alfabeten, en lång plattform till revan, en bård-dies och lite annat smått och gott och här nedan är en del av det jag hade med hem....

/LenaS

Idag för 16 år sedan

föddes det allra vackraste lilla barnet genom tiderna, älskade lilla Ronja kom till världen under natten (att hon sen skulle följas av tre till lika underbara barn visste jag såklart inte då ;o) ) hon hade gjort mig till mamma.....hon gjorde M till pappa, våra föärldrar en generation äldre då hon var först ut åt alla håll, denna underbara lilla tjej. Denna idag lika underbara tjej befinner sig just nu på stranden i Spanien och har det himlans bra men i morgon kommer hon hem, i morgon får jag krama om henne igen, pratade med henne i morse och åh vad jag saknar henne, tur att hon kommer i morgon kväll ;o)
GRATTIS älskade dottern min!
Kramis/Mamma

Bloggpartybidrag 3

Så börjar bloggpartybidragen till vår utmaning komma in....det är så kul att se allas underbara LOer, ni är alla jätteduktiga!
/LenaS & RonjaSAv; Maria SAv; rebecka
Av; LiloAv; EllenAv, EvelinaAv; Mahlin78Av; elsamajaAv; Eva AAv; EricaAv; scrapparlottaAv; fruninaaAv; Me2Av; Anne

Riktiga änglar de finns- i Bromölla!

Så kom den helgen som vi sett fram emot, att få komma ner till Bromölla och träffa min DT-mamma Lucienne, mina Dt-kompisar, få se Grodans butik irl och så album-kursen.....
Väl framme så kom vi till Pia och hennes man Tommys "hus" som de helt frikostigt lånade ut till oss under helgen, och där var även Lucienne och mötte oss, och redan där kände jag att åh vilka goa människor! På kvällen träffade vi Christel och hennes familj, de bjöd på god tacos och flera timmars pratande. På lördan skulle jag vara på Grodans och Oscar och Moa skulle vara med Christels barn och sambo, alltså helt underbart snälla, barnen som ställde upp och var med mina barn och de hade haft det kul. PÅ em tog Pias man med mina barn och köpte glass och annars blyga Moa vart genast helt tossig i Tommy och valde att åka med honom ut till husvagnen när de käkat glass. Jag hade albumkursen och tack alla ni goa tjejer som var där, fota gärna era alster och lägg i era bloggar och länka mig eller maila om ni inte vill visa ;o), men allas album var så himla fina!! Ni var ju självgåeende! ;o) Tack också ni DT-vänner som kom förbi Grodans och sa hej var jättekul att få träffa er! Och igår kväll var vi ett gäng ut till Pia och Tommys husvagn och grillade & hade det bra. Moa ville att vi ska flytta ner och direkt vi kom hem var hon tvungen att berätta för sin pappa att hon träffat världens bästa Tommy! ;o) Vi fick också biljetter av Christel och hennes familj till ALV idag men tyvärr stod regnet som spön i backen så det hoppade vi. Nu är vi hemma, men en massa minnen rikare och en massa pengar fattigare men åh vilken härlig helg! Självklart kommer vi tillbaka!!
Alla ska ha ett stort tack för dessa underbaar energigivande dagarna, men Pia och Tommy, Lucienne och Bertill och Christel, Stig och barnen jag kan inte säga nog många TACK!! Jag hoppas att få chansen att återgälla detta nångång....
Kram/LenaS

QK nya alfabetena hittar du hos Grodans!

Nu finns dem hemma hos Grodans de nya QK-alfabetena på 4*8 diesen för endast 269 kr, det är antingen skinni mini storlek en mini och mini är i unisex, så hoppa nu in på http://www.grodansscrapgardenlmh.e-butiken.se/ och in under nyheter så ligger dem där....även ett par av de läckra 12" bårderna hittar ni under Quickkutz


                 

Saknar du den långa plattformen till din QK Revulotion så finns den att förbeställa i Grodans shop, så vad väntar ni på in och shoppa, för visst älskar vi kvinnliga scrappare att shoppa?

.......och ni alltid när ni shoppar hos Grodans, får ni gärna ange mitt namn innan ni slutför beställningen ;o)

Kramis/LenaSTre alster till

Har hunnit med ytterligare lite alster utöver att jag omorganiserat en del bland scrapsakerna idag, vill inte visa hur än då jag inte vet om det är hållbart ;o)
/LenaS
Ewoeks
http://ewonnes.blogspot.com/ utmaning var att ha med spets, bling och blommor och även om inte blinget syns så bra så är det massor ;o)Millans http://millans.blogspot.com/ ville ha nåt med bröllop och romantik att göra och kort är inte min starka sida men ett litet kort har jag påtat ihop.Leamon http://leamon.blogg.se/ bjöd på en trelig skiss ;o)

ett par LOs har det blivit

Har gjort klart en LO (men kan inte visa den då jag inte vet om en av personerna på bild vill att jag har med honom i bloggen) men så har jag gjort två till bloggpartyutmaningarna hos Elisabeth och Lilo
/LenaSLilos
http://liloscrap.blogspot.com/ utmaning var ordet GALEN och detta vart mitt lilla bidrag, vi skulel fota lite konfirmatuonsbilder på oscar men hm han tröttnar ju alltid så snabbt när jag ska fota så efter några bilder tog buset över.....Elisabeths http://elisabeths-scrapblog.blogspot.com/ utamning var att ha en bildserie med minst tre foton och handskriven journaling....

Dansar regndansen här!!!

Jag hör till dem som inte mår bra av denna värmen som nu varat ett tag och nu har himlen öppnat sig och ett härligt sommarregn faller här.....JIPPI!!!! Och jag scrappar, och scrappar underbara O sa att han fixar lunch till dem som ville ha innan han åkte iväg till sin kompis så jag fick scrappa i fred, älskade unge!
Och nu har Ronja precis nått Spanien, i ett halvår har vi vetat att hon skulle åka med J och hennes föräldrar M & L till Spanien idag och i fem dagar har vi vetat att det inte bara var en semesterresa utan också L & Ms bröllopsresa, de gifte sig på Arlanda igår, i all hemlighet, GRATTIS till er!! och tack för att ni berikar Ronjas liv med denna efterlängtade resa!
Vår resa ner till Skåne har vi tyvärr delvis fått ställa in pga tråkigheter men på fredag blir det en tur ner till Bromölla och äntligen få träffa en stor del av gänget runt Grodans! Längtar efter er tjejer!
Jag hoppas jag senare idag ska kunna visa mina första alster till bloggpartyt ;o)
Kramis/LenaS

Bloggparty period 3

Så var det dags för augusti månads bloggparty och denna gång blir det lite scrapbingo, har en bricka som legat rätt länge som det var tänkt att den skulel användas i ett annat sammanhang men det var nån i förra månadens omgång som hade bingo med och då kom jag på att det kunde vara en bra utmaning denna månad. Det går till så att man väljer ut en rad på brickan nedan antingen vågrätt, lodrätt eller på diagonalen och de fyra saker som står i rutorna är ett måste sen får ni självklart lägga till andra saker, hur mycket ni än vill men de fyra som är på den rad du väljer måste vara med.
Vi vill att ni mailar ert alster till
lena_orebro@yahoo.se senast 080831 och vi laddar upp dem här i bloggen allt eftersom bigragen kommer in. Ni får visa era alster i era bloggar, på forum osv. Jag vill att ni minskar era alster till max 600 mp bred, om ni inte kan göra det skriv det i mailet så jag kan fixa det innan jag börjar ladda upp dem i bloggen.

Priset är ett överraskningspaket värde ca 100-150 kr (är du med i Allt om Scraps forum utgår vi från din önskelista om du vinner vår utmaning, skriv gärna i mailet när du skickar bilden om du är det, annars kommer ett ja just det ett överraskningspaket)

Kolla in alla andras utmaningar i detta bloggparty och scrappa järnet :o)

Nu hoppas vi på massor av inskickade bidrag och av alla er som under någon eller alla tre perioderna deltar i våra utmaningar får en lott och efter tredje perioden lottar vi också ett litet pris, man kan delta med hur många LOer man vill i varje period och du får en lott för varje bidrag. Både kort, LOs och altrat är välkommet. Ni får en lott för varje bidrag ni skickar in.....

Vi utser själva med hjälp av övriga familjen en vinnare.


/LenaS & RonjaSbitte71: http://mariesscrappelliscrapblogg.blogg.se/
Elisabeth: http://elisabeths-scrapblog.blogspot.com/
Lena och Ronja: http://lenasochronjasscrapp.blogg.se/
carola: http://frejsan.blogg.se/
puman78: http://hmyran.blogspot.com/
leamon72: http://leamon.blogg.se/
Susny: http://susny.blogspot.com/
Tezzan: http://tezzangirl.blogspot.com/
AnkiBo: http://www.rosalia.se/anki
Hönan: http://www.scraphonan.blogspot.com/
Linda: http://www.knorrigt.com/
elsamaja58: http://elsamajarun.blogg.se/
Millan: http://millans.blogspot.com/
ewoek: http://ewonnes.blogspot.com/
Maxell: http://maxellexam.blogspot.com/
Lilo: http://liloscrap.blogspot.com/
Bi: http://arbets-bi.blogspot.com/
ulrika m: http://macgregor.webblogg.se/scrap/
Cattis: http://kathis.blogg.se/
mahlin78: http://mahlin78.blogg.se/
Anki: http://www.skapatavanki.blogspot.com/
Eva Andersson: http://potpourri.blogg.se/
anneh: http://annesscrapperi.blogspot.com/

Bloggpartyinfo period 2

Tack alla för de fina bidrag som kommit in, om ditt bidrag inte ligger under bloggpartbidrag 2 maila mig direkt för jag kan ha missat nåt.
Ronja har åkt till Spanien idag och kommer åter den 12/8 så jag väntar in att bestämma tills dess vem som vunnit men den som väntar på nåt gott ;o)
Kramis/LenaS