Näe vi lägger ner....

Både Ronja och jag känner att vårt scrappande har hamnat på en annan nivå och därför kommer vi lägga ner denna blogg. Sen jag började scrappa för 5½ år sedan har jag gjort ca 1500 LOer, i år har jag kanske gjort 30 LOer, glädjen över scrappandet finns inte längre kvar på samma nivå (det är drygt 8 månader sen jag scrappade med riktigt scrapglädje) och nån aktiv scrappare blir jag inte igen. Livet har sista halv året förändrats på flera olika plan och scrappandet  har varit en "terapi"/sysselsättning under en lång tid som jag behövt men nu har livet ändrats och jag kommer fortsätta scrappa men hemma i lugnets vrå nån gång då och då, andra intressen, möjligheter osv tar ganska mycket plats....kommer dra mig tillbaka från forum, träffar osv också men en liten tå kommer jag ha kvar i scrappandet i alla fall ;o)
Ta väl hand om er alla scrapvänner!
Kramis/LenaS och RonjaS


LO gjord till skisstävling hos MiMasEn LO till skisstävlingen som just nu pågår hos MiMas scrapbooking
http://mimasscrapbooking.blogspot.com/ , skisser brukar vara ett bra sätt för mig att komma igång med skapandet igen så jag letade reda på några utmaning som var igång nu och började med den fina skissen som MiMas bjuder på nu.
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS


En LO gjord i SkåneVi tillbringade vår semester hos världens bästa Pia och Tommy och en av dagarna där nere träffade jag några av mina tidigare DT-vänner på Grodans och scrappade, jättekul att få träffas igen.
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

LOer gjorda till den svenska tidningen

Här kommer två Loer jag gjorde tidigt i våras till Scrapbooking mm och de var med i förra numret av tidningen, denna var nog till scrapliften tror jag eller ev Helenes skiss, tänkt att min fina Ronja fyller 17 år idag.....
 
.

Denna var en LO som vart en av finalisterna i tekniktävlingen:Men som så många andra känner jag mig så överkörd av dem, har inte fått betalt efter ordning och totalt är de skylldiga mig 600 kr vilket är pengar som är mycket för vår ekonomi så ja jag är lessen på dem, kommer aldrig mer skicka in nåt dit, fast min personliga åsikt är att de inte kommer att hålla på så länge till. Synd för det kunde ha blivit en bra tidining om saker och ting skötts bättre....
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS