Jag lever

men scrappandet känns så låååååångt bort, dels så pågår det förändringar här hemma i hemmet, jag har haft denna envisa influensan som jag äntligen tror börjar släppa greppet och en bilbesiktning igår som heter duga, åkte dit med ångest och åkte där ifrån med en massa tårar, skit, skit, skit rent ut sagt men jag kan inte lägga 10-12-15000 kr till i reparationer på den det är kört, får se om det löser sig med ny bil.....jag har sytt lite mellan varven här hemma och ni ser lite av mina projekt i inredningsbloggen om ni är nyfikna http://lenasheminredning.blogg.se/
Kramis/LenaS

Andra födelsedagsswappen

Jag var med i två födelsedagsswappar den första har ni redan sett bild ifrån och den andra via AoS har tyvärr inte alla skött sig så det felar fortfarande 3 paket men allt detta fina har jag fått i alla fall ,o)
/LenaS


QK Katie classic säljes!

Köpte ett Katie classic av en tjej på scrapforumena men ångrade mig efteråt och säljer det vidare för 700 kr, samma som jag gav för det. Jag får det på mässan i Göteborg så om du ska dit kan vi träffas där annars skickar jag det efter nästa helg, maila mig på lena_orebro@yahoo.se om du är intresserad, alfabetet har utgått och börjar bli svårt att få tag på.
/LenaSFödelsedagsswappar

Jag är med i två födelsedagsswappar och visar allt fint jag fått från dem på Svensk scrapbooking, väntar med den andra då jag inte fått från alla där än....
/LenaS


Ett år äldre

är man numera, 36 år låter ganska bra tycker jag ;o) Idag for R och O till farmor och farfar och de ska åka vidare till stugan i Sälen och V åkte till deras pappa (hon fick välja) så det är bara jag och Moa hemma och det är säkert ett år sedan det bara var hon och jag en hel helg, denna gång en långhelg. Vi ska fara runt och leta efter lämpliga möbler till mitt shabbyprojekt, hittade ett linneskåp idag som jag tror kan bli bra, det är betalt och väntar bara på hemtransport, tom jag fick vika mig denna gång för det väger massor (ni som känner mig vet att min kära Volvo (får se om den fortfarande är det efter besiktningen på onsdag ;o) ) har jag lyckats pressa in det mesta i, Ektorpsoffor i alla storlekar, sängar, resårmadrasser mm men denna gång fick jag lov att kalla in en större modell av bil och bärare ;o) Snart kommer pappa och A-M så ska vi käka semletårta här och ha det lite trevligt. Här kommer ett par LOer med material från Grodans, papprena är underbara papper som kommer från Kaiser.
Kramis/LenaS
Jag ska nog sälja alla scrappsaker

för jag har tröttnat, säger som vännen MiaJ, just nu har jag ingn insperation alls att scrappa och hur lägligt kom detta då? Inte alls ;o) Såklart ska jag inte sälja scrapsakerna har lärt mig att det kommer tillbaka, scrapsuget, men lite trist att det kom nu när jag snart ska på mässa osv fast en fördel är väl att jag har pengarna med hem istället eller jag har redan förbeställt en del från Grodans (fram till den 26/2 deltar alla dem som förbeställer i ett lotteri och kan vinna pressentkort på 150 kr) men i övrigt så känns det inte som om jag behöver köpa mer ;o) men men vi hoppas det ändras tills dess......så vad gör jag istället? Hela huvudet bubblar över i inredningstankar, vill ha ett vitt shabbyt hem jag som inte alltför länge sen köpte nya köksmöbler och jag som har Ikeas svarta Bestå i Vardagsrummet??? Jag som inte ens har möbler som funkar med detta gamla, jag som bor i en 60-talslägenhet, men kanske behöver jag mer ljus för att må bra är det därför dessa tankar gång på gång besöker mig? Är det den lilla flickan inom mig med prinsessromantiska drömmar som nu  börjar känna vårkänslor kanske? Jag vet inte? Fösöker nu strukturera upp mina tankar, för första gången är inte barnen alls med i mitt tankande, de ser bara allt det jobbiga och är mer realister än jag, jaja vi får se vad som händer, kanske ni får se mer i inredningsbloggen ett tag framöver och några LOer kommer ni ändå få se under veckan eftersom jag har några färdiga DT-alster ligger här......
Kramis/LenaS

Vinnarna är;

Efter att hela familjen fått vara med och rösta så är vinnarna:

Teknik x2av;Bymilla

Skissen:Av: MarieB

Ni som vunnit kan väl maila era adresser till
lena_orebro@yahoo.se eller om ni ska på mässan i Göteborg kan vi gärna träffas där på lördan.
/LenaS

Vinnarna pressenteras senare i em!

Nån gång under eftermiddan lägger vi upp de två vinnarna i vår tävlingar här ;o)
Kramis/LenaS

Vill ni vinna ett QK Sugar Sweet?

Spring till Karins blogg och följ instruktionerna där; http://blogg.brandin.info/
Kramis/LenaS

Magnetröntgen

Idag har jag varit med lilla M på magnetröntgen, på en rutinundersökning i våras såg skolläkaren att hennes rygg var sned och sen tar ju allt tid så i november var vi på vanlig röntgen men det visade sig att det var mer komplicerat än så för hon är sned åt fel håll för att det ska vara vanlig skolios och därför vart det magnetröntgen idag. Hon var så tapper min lilla tjej trots att hon fick panik efter drygt halva tiden så låg hon kvar och kämpade. Jag har gjort detta ett par gånger och jag vågar inte ens titta för att jag är rädd att få panik men en tapperhetmedalj är hon värd.
I helgen var det ju cybercrop på  my scrapbook nook (  
http://www.myscrapbooknook.com/) och både jag och Ronja var med och här kommer ett par av mina alster får ju dela upp dem lite så ni får se lite nytt nästa gång ni kikar in. Jag har månadspaketet från Nook och om nån funderar på det så rekomenderar jag det massor, dollarn är ju skyhög nu så det kostar ca 370 kr i månaden (inkl frakt) men det är väl värt det, jättefina kit med nya frächa saker och välkomponerade, så de rekoemnderar jag och nu hoppas vi väl att dollarn dalar när de fått sin nya president och deras krispaket beviljats.....
Kramis/LenaS
Utanför mitt fönster

ser det idag ut så härVackert? Ja visst men jag vill inte ha snö och kyla, hade ju smått vårkänslor i början av förra veckan när fåglarna började kvittra här, dessutom var det ett par plusgrader igår när snön började falla för att senare bli en massa minus och hur roligt är det att komma ut till bilen på morgonen? Dessutom hatar nog bilen kylan lika mycket som jag , den staratr med en gång konstigt annars med tanke på julklappsbatteriet som sitter i den men sen blir den tungsstyrd och tungväxlad innan den kommit igång, precis som mig ;o)
Har scrappat en hel del i helgen men jag är lite osäker på om jag får visa i bloggen än då det är till tävlingar, har sett atta andra gjort det men jag vill inte ev göra bort mig för att jag inte fattar engelska så bra ;o) men här kommer en liten LO jag gjorde förra veckan bara för att....


En LO med foton från förra försommaren när vi cyklade upp till Karlslund för att klappa hästisarna men de var inte så kelsugna men tillslut var det en som i alla fall tittade på Moa....
/LenaS

En COOL tjej

En LO gjord till månadens skisstävling hos papperbiten.se
/LenaSytterligare en LO till stellas-tävlingen

Här kommer ytterligare en Lo till vinterfun hos stellas.se, denna gången är det en valfri LO och i alla sex tävlingarna som ingår i kitet ska man ha minst 2 mönstrade papper och två dekorationer som är med i kitet.
/LenaS


Vill ni vinna ett QK 4*8 alfabete?

Grodans lottar ut ett av de nya 4*8 alfabeten som är på väg in, man får välja själv mellan Chandelier,Disco, Supermarket eller Banana Splitt.
Eventuell vinnare som inte har användning av ett sådant alfabet, får lov att välja produkter för 300 kr. i shoppen.
Det enda man behöver göra är att teckna sig för Nyhetsbrev i Grodans Webshop, i vänstra spalten långt ner står det "kunduppgifter" där går man in och registrerar sig för att få nyhetsbrevet. OBS!! Det räcker inte att regga sig på forumet utan ni måste registrera er under kunduppgifter i webshoppen att ni vill ha nyhetsbrevet.

Gäller from. idag 4/2 tom. tisdag 10/2

http://www.grodansscrapgardenlmh.e-butiken.se/

Nyheter som har kommit in från Kaiser 3 papperserier, Sakura Park, Blushed och Waterberry. Från Paper Adventure Grad, och från Remenisce hologram papper med söta ugglor på.

Alla färger pärlfloss har kommit in på lagret igen, likaså den eftertraktade fjärilen REV.4*4 dies.

Vill även påminna er om Grodans träff lördagen 2/5, platser kvar. Mer om träffen hittar ni under Mässor och scrapträffar.

Ha det så bra,
Lucienne

Vinn blogcandy från Camilla!

Titta vad man kan vinna i Camillas blogg http://camillaslillasida.blogspot.com/ så skynda dit och var med du också!!
Kramis/LenaS


Jag har vunnit!!!

Åh jag vann månadsutmaningen på Svensk Scrapbooking forumet med denna Lo som ni sett förut här inne men jag visar den igen ;o)
Kramis/LenaS


mera tävlingsbidrag

Här kommer ytterligare ett som är gjort till finterfun hos stellas.se och denna gång är det efter en skiss men jag valde att vrida den ett kvartsvarv och vet ni för första gången under de år jag scrappat spillde jag ut mitt vattenglas över LOn ;o(  eller det var cardstocken som hann bli blött så jag var snabb att slita bort det och sätta dit en ny så den klarade sig bra ;o)
Kramis/LenaS


Tävlingsbidrag

stellas.se har ju en kittävling som pågår just nu och jag har fått ihop fyra bidrag till tävlingarna än så länge och har nu laddat upp dem i galleriet där så kan jag börja visa dem här inne också, här kommer den första, scrapliften, man skulle lifta en av CarinaLs fina Loer
/LenaS


Tävlingarnas vinnare!

Nu kommer vi behöva nån vecka innan vi kommer att kunna enas om en vinnare, vi är 6 stycken som ska få säga sitt, tycker det är viktigt att kanske inte en scrappare kritiska ögon bedömmer utan vill höra de icke scrappande i familjen få tycka lite också så vi bestämmer att på alla hjärtans dag den 14/2 så pressenterar vi vinnarna här inne. Eller vinnare är ni allihop för så underbara alster vi fått, många och alla är fina, alla är var och ett ett konstverk men tyvärr kan jag inte ge pris till er alla även om ni är värda det. Men de två vinnare som får pris kommer att meddelas här inne den 14/2.....Tack alla för att ni velat vara med och fira med oss!!
Kramis/ LenaS med familjen