Pink Paislee

Åh vilka underbara papper detta är och för att inte tala om alla matchande tillbehör, du hittar dem såklart i Grodans webbutik, så skynda er dit!
Kramis/LenaS
Allt löser sig....

...hur många gånger har inte jag sagt det och hur många gånger har jag inte hört det? Massor och trots att jag vet att ALLT löser sig på ett eller annat sätt så klarar jag stress urdåligt.....hade ont i magen i flera dygn pga bilen, vi hade satt ett maxtak på 10000 kr i reperationer på bilen, pengar jag inte har men tack pappa för hjälpen! De skulle ringa igår morse med domen och det vart en jobbig fm innan de vid kvart i tio ringde och sa att det "bara" kostade 7000 kr, katalysatorn behövde inte bytas, däremot bägge handbromswires och lambdasonden och sen alla runt om avgifter, fördelen med märkesverkstäder är ju att jag slipper åka och besiktiga om bilen det fixade de ju där så nu får det lilla skrället rulla ett år till, en bil som jag hatälskar efter sex år ihop....
Igår kväll höll scrapföreningen och Nerikes Allehanda (vår stora lokaltidning) en prova-på-kväll i scrapbooking och aldrig hade vi väl trott att intresset skulle vara stort. När anonsen släppts och tidningens växel öppnat var kursen full på ett par timmar, dvs 40 deltagare och det var drygt 100 till som hört av sig så vi får köra minst en repris av kursen till i april. Det var många äldre, bla en äldre man och hans hustru och alla var så himl duktiga!
På kursen fick alla ett kit och de som ville fick jobba efter en av Lisas fina skisser och även några av oss som var med där igår hade fått jobba utifrån samma kit och här är min tolkning!
Kramis/LenaS


Glädje här!!!

Har gått med en klump i magen ett par dagar pga bilen, har lämnat den på Volvo för att få veta vad det kostar att fixa den och jag tror alltid det värsta och får veta i morgon hur det ser ut.....men så kom ett sånt mail man bara drömmer om, Ronja som så väl behöver en egen systemkamera i och med sin utbildning, har vunnit en Canon eos 450 D och jag blir så himla glad för hennes skull. Jag har ju inte varit helt glad i att hon lånar min och nu har hon fått en egen, hon som planerade att sommarjobba för att kunna köpa en egen, blir så glad av att se hur happy hon är här....
Kramis/LenaS


Pro Markers och Dymo säljes!

Har en massa i stort sett oanvända PM pennor då tjejerna här hemma föredragit andra pennor. De flesta pennorna är bara testade en gång

Pumkin
Blossom
Magenta
Poppy
cool grey 1
cocoa
sky blue
henna
ivory
warm grey 2
warm grey 3
warm grey 5
spice
black
apple
grass
terracotta
yellow
rose pink
sandstone
pastell yellow
blush
blue pearl


20 kr/st eller alla för 350 krDymo junior helt ny i förpackning med en dymorulle 50 kr


Frakt tillkommer på priserna

/LenaS

lena_orebro@yahoo.se


Copic Ciao pennor :)

Jag fick i uppdrag att leka lite med dem nya copic ciao pennorna, till skillnad från promaker (som vi även har här hemma) så tycker jag att dessa var smidigare och var bättre formade. det finns en hårdare spets och en form av "pensel-spets".
Pennorna finns ännu inte i Grodans webbshop men kommer snart att laddas upp ;)

här är några resultat:

xoxo/ RonjaS

En altrad strut

Inte så mycket scrappat men efter mässan i Göteborg i helgen känner jag scrapsuget sakta komma tillbaka, TACK till alla er jag hade förmånen att få träffa där!
Igår altrade jag en strut som jag köpte på mässan.
Kramis/LenaS


Lite fler för Grodans!

Fick ju som sagt var leka med Kaiserpapprena från Grodans och här kommer lite fler LOer av dem, de är ju helt underbara! Jag hoppas att få träffa några av er på mässan i Göteborg, kom gärna fram och säg hej ;o)
Kramis/LenaS
Ny inredningsblogg

Jag har valt i och med förändringarna här hemma att flytta inredningsbloggen till bloggspot och numera hittar ni den här

http://ettvitarehem.blogspot.com/

Det är där jag nu tar ut min kreativitet men faktiskt så scrappade jag en LO igår som ska med till Göteborg så jag visar dem lite senare här inne ;o)
/LenaS