Mer med QK giftset "Reuse"



Här kommer de sista alstrena för Grodans och i och med detta tar denna bloggen semester till mitten av augusti  ;o) men jag uppdaterar  den andra bloggen då det är där min energi ligger nu
http://ettvitarehem.blogspot.com .
I stort sett all material på dessa kort hittar ni hos Grodans!
Ha en fin sommar mina vänner!
Kramis/LenaS

QK Giftset Reuse!

Här kommer lite alster som jag och Ronja gjort för Grodans med ett av vårens QK giftset "Reuse", ni hittar lite fler alster på Grodans blogg om ni scrollar ner lite så visar jag skyltar jag gjort också.
En del av er vet redan att jag valt att avsluta mitt DT-uppdrag hos Grodans, det var ett svårt beslut men våren har varit tungscrappad och scrappandet är en hobby, en hobby måste vara kul och när det dåliga samvetet kom mot Grodans kom blev det inte kul och avkopplande längre så jag kände att jag trycker på stoppknappen och så får framtiden utvisa vad som händer. Har fortfarande lite kvar att gör till Grodans så ni får se lite fler alster nästa vecka också, skapat med detta underbara setet ;o)



Först ut är en LO som jag gjort med bokstäver och träddies från Reuse-setet. MME papprena, fluidchalk, flossen, de små blommorna och glitterlimmet hittar ni också i grodans butik.










Här kommer Ronjas alster, hon gick loss rejält med detta underbara kitet och valde mycket miljötänkande i sina LOer, hon har dels gått loss rejält med både dies och bokstäver från Reuse och lekt med papper från Prima, som också finns i webshoppen som hon klippt ut delatljer från.

Mer av BG Wisteria!



Jag har gjort ytterligare en LO med Basic Greys underbara Wisteria, papper som trots att de är i lila nyanser som inte är nån favoritfärg så älskar jag verkligen dessa papprena.



Här är närbild på de fina BG bling it on som är dels innehåller rub ons och dels lite bling så kombinerar man dem, love it.



Allt utom blommor,biljetter, klockan och visarna finns hos Grodans

/LenaS

En dubbel....



Dubbel-LOer är inte min starka sida men ibland får man lov att göra några ändå, här hittade jag gamla bilder på Moa när hon sitter och lägger pussel ;o) I nya numret av Scrapbooking m.m. har jag dels en artikel med på sidorna 28-29 och en Lo med på sidan 68 om nån är nyfiken ;o)
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Basic Grey Wisteria

Åh vilka härliga papper, de nästan scrappar sig själv, här har jag valt att ge det mönstrade mörkila pappret lite glitter med Glimmer mist, ni hittar allt utom pinsen och broderitråden hos Grodans.



/LenaS

Älskade lilla barn



Denna har legat ett tag, alla medlemmar i ÖSS fick för ett tag sen på en av miniträffarna ett varsitt kit att jobba utifrån och här är det jag fick ihop, ganska enkel men jag scrappar enkelt ibland och mindre enkelt ibland, antar att flera andra scrappar också gör så ;o) just nu känns det som om att bara jag scrappar så spelar det ingen roll hur...
/LenaS